Læs her hvordan vi forholder os til COVID-19

Kære patient

Sundhedsstyrelsen har udsendt nye retningslinjer for private tandklinikker i Danmark.

Reglerne er trådt i kraft 17. marts 2020 og varer til og med juni 2020. Disse regler gælder naturligvis også for vores klinik.

Det betyder, at IKKE-KRITISKE behandlinger stopper midlertidigt. Derfor udføres der IKKE behandling og kontrol af mindre cariesangreb, tandkødsbetændelse (gingivitis) og hvis du har paradentose ved få tænder. Der udføres heller ikke regelmæssige tandeftersyn, almindelige tandrensninger og kosmetiske behandlinger i perioden.

Derimod er det muligt at få udført KRITISKE behandlinger. Det er behandlingskrævende skader af tænder og mund, smerter, infektioner herunder rodbetændelser, svære cariestilfælde og svære tilfælde af paradentose ved adskillige tænder – herunder paradentosetandrensning og tandrodsrensninger. Dvs. behandlinger, som ved udsættelse vil have betydning for dig som patient eller forværre sygdommen.

Kontakt os telefonisk, hvis du ønsker uddybende information.

VIGTIGT: Udviser du symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød) skal du IKKE møde op på klinikken.

Kommer du for at få udført en kritisk behandling, skal du udvise STØRST MULIGT HENSYN til de øvrige patienter og vores personale. Hold afstand. Der forefindes håndsprit på toilet og i venteværelse. Begge steder rengøres regelmæssigt i løbet af dagen. Vi giver ikke håndtryk og du vil møde os på klinikkerne iført personlige værnemidler.

Vi følger udviklingen tæt, og hvis anbefalingerne ændrer sig, ændrer vi også adfærd og giver besked hurtigst muligt på vores hjemmeside.

 

Med venlig hilsen og vel mødt hos os

 

Tandlægerne Nørregade